Meet the Maker CPH

Velkommen til Meet the Maker CPH
i Keramik & Glasværkstedet

13-14-15 august 2020

Vi ser frem til at kunne byde velkommen til Meet the Maker CPH, som er et helt nyt tiltag, der giver nysgerrige kunder mulighed for at komme helt tæt på arbejdsprocessen bag kunsthåndværket.

Her i vores butik, vil du i løbet af de tre dage kunne møde os, Annemette Kissow, Sia Mai, Claydies og Metha Stuart Wallace. Derudover har vi inviteret Helene Stockmarr og Sarah Oakman med deres fine keramik.

Der er åbne døre fra torsdag d. 13. til og med lørdag d. 15. august hos et væld af stolte og dedikerede kunsthåndværkere og designere, der glæder sig til at fortælle om deres værker og arbejdsprocesser. Flere har inviteret kollegaer fra hele landet indenfor. Du kan derfor møde et bredt udvalg af udøvere og mærke den stærke fællesånd, der er blandt kunsthåndværkerne og designerne.

Meet the Maker CPH afholdes i netop den periode, hvor Danske Kunsthåndværkere & Designere skulle have afholdt det årlige Frue Plads Marked. Pga. Covid-19 er markedet i år aflyst. Da det normalt tiltrækker mange tusinde mennesker til den historiske Frue Plads i København, vises publikum i stedet ud til et særegent besøg i kunsthåndværkernes og designernes egne rammer. 

I alt deltager 88 professionelle kunsthåndværkere og designere fordelt over 45 værksteder.

Se oversigtskortet her.
Der er selvfølgelig gratis adgang til værkstederne.

Følg med på #MeetthemakerCPH
og 
http://dkod.dk/meet-the-maker-cph

Meet the Maker åbningstider:
Torsdag den 13/8  kl 12-19
Fredag den 14/8  kl 10-19
Lørdag den 15/8  kl 10-16

One Reply to “Meet the Maker CPH”

Leave a Reply