Jul i Keramik & Glasværkstedet

Der er meget der ikke er som det plejer i år, i selskab med Covid-19. Og der er sikkert mere, der ikke bliver som det plejer, i tiden op til jul.

Men — nu har vi altså fundet julepynten frem, og pyntet træet i butikken!

Kom forbi og gå på opdagelse mellem grenene. Du kan stå ude på gaden, og inde i butikken, og vælge årets julepynt. Der er pynt fra alle i K&G, Claydies, Metha Wallace, Annemette Kissow og Sia Mai. Derudover er der fine stjerner fra Helene Stockmarr, og i løbet af november vil der også komme pynt fra Oh Oak og Martine Myrup.

Vinduesfund

Vi har fyldt et helt vindue op med alt den gode 2.sortering, unikke prøver og fine lettere ukurante ting, som vi ellers skulle have sat frem til årets julesalg.
I hele november vil der løbende blive fyldt op med flere ting i vinduet, så det er hele tiden muligt at gøre et overraskende godt fund, både til sig selv eller til en personlig julegave.

Julegaver

Selvfølgelig er der masser af keramik og glas i butikken til årets julegaver. Hvis der er noget du gerne vil have, men ikke har mulighed for at komme ind i butikken, så kontakt os endelig, ring eller skriv, så finder vi en løsning.

Kærlig hilsen,
Keramik & Glasværkstedet

December åbningstider

I december har K&G åbent alle hverdage og lørdage helt op til jul
Man – fre kl 12 – 18
Lørdag kl 11 – 15
Den sidste dag før jul er den 22.dec

Leave a Reply