Fernisering: Blæst, Brændt og Gimpet

Velkommen til fernisering af udstillingen fredag den 8. marts kl. 16 – 19!

En udstilling med tekstildesigner Marianne Johnstads gimpede værker og vores keramik og glas.

Udstillingen er et resultat af lysten til at kommunikerer på tværs af materialer, hen over bordet. Så gå på opdagelse mellem keramik og glas, og oplev hvordan poetisk gimpet service blander sig i samtalen. Vi byder på et glas, mens der er er mulighed for at høre om håndværket ’at gimpe’, og den nysgerrighed Marianne Johnstad har, når hun fortolker service i garn.

Marianne Johnstad er uddannet tekstildesigner på Danmarks Designskole. Hun har i flere år arbejdet med beklædning og kostumer. I dag arbejder hun med tekstil som kunsthåndværker, kunstner og underviser, fra sit værksted på Østerbro. 

Udstillingen kan ses i butikken frem til 27.april og vil i perioden være i løbende forandring
Vi glæder os til at se jer.

Hilsen
Helene, Annemette, Claydies & Sia Mai